کلیدواژه‌ها = %DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86 %D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C
تأثیر کاربرد تعدیل‌کننده‌های تنش بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز در شرایط دیم و فاریاب

دوره 4، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 421-435

10.22034/csrar.2022.298527.1116

فریدون تیماچی؛ محمد آرمین؛ متین جامی معینی؛ عباس ابهری


ارزیابی خصوصیات کیفی و عملکرد دانه سویا (Glycine max L.) در پاسخ به پیش‌تیمار و محلول‌پاشی عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana L.)

دوره 3، شماره 2، آبان 1400، صفحه 305-317

10.22034/csrar.2021.273689.1088

پروانه استخدامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حسن مکاریان؛ عباس نصیری دهسرخی؛ حسن قربانی قوژدی


تأثیر پیش‌تیمار و محلول‌پاشی عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana L.) بر برخی خصوصیات رشدی و رنگیزه‌های فتوسنتزی سویا

دوره 2، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 281-290

10.22034/csrar.2021.265929.1079

پروانه استخدامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حسن مکاریان؛ عباس نصیری دهسرخی؛ حسن قربانی قوژدی


اثر سطوح مختلف اسید هیومیک بر شاخص های رشد و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L) تحت رژیم‌های خشکی

دوره 1، شماره 2، مهر 1396، صفحه 166-176

10.22034/csrar.01.02.04

حسین گرگینی شبانکاره؛ فرنوش صبوری؛ فریبا ساعدی؛ براتعلی فاخری