کلیدواژه‌ها = فلاونوئید
اثر محرک‌های کیتوزان و اسید سالسیلیک بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی آویشن دنایی Thymus daenensis Celak.))

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 خرداد 1401

10.22034/csrar.2021.297351.1113

زینب محکمی؛ فاطمه بیدرنامنی


ارزیابی خصوصیات کیفی و عملکرد دانه سویا (Glycine max L.) در پاسخ به پیش‌تیمار و محلول‌پاشی عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana L.)

دوره 3، شماره 2، آبان 1400، صفحه 305-317

10.22034/csrar.2021.273689.1088

پروانه استخدامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حسن مکاریان؛ عباس نصیری دهسرخی؛ حسن قربانی قوژدی